Chicken and Mango Curry

Chicken and Mango Curry

A recipe made up by my husband
수확량 준비 시간 조리 시간
3 25 분 30 분

재료

조리법

1. Fry off onions garlic, peppers, courgette and mushrooms. Add chicken and brown all over. Add spices and cook in for a couple minutes
2. Add half pint of stock and reduce on a medium heat by half add mango and warm through and add creme fraîche. Simmer for 15 minutes
3. Add cornflour at the end if it needs it and cook in

영양 요약

Chicken and Mango Curry의 1인분에는 538칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 36% 지방, 31% 탄수화물, 33% 단백질.
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
2252 kJ
538 kcal
탄수화물
40.93g
설탕당
22.44g
단백질
43.78g
지방
21.1g
포화지방
4.651g
트랜스 지방
0.04g
다불포화지방
0.742g
불포화 지방
0.718g
콜레스테롤
91mg
식이섬유
6.3g
나트륨
2017mg
칼륨
913mg
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